Pretty Little Liars : The Perfectionists | Dizi Yorumu





Pretty Little Liars : The Perfectionists PLL’den uyarlanan ilk dizi değil
İlk Spinoff’u Rawenswood olmuş genellikle kimsenin beğenmediği başarısız bir yapımdı ve ilk sezonla ekranlara veda etti. 

Pretty Little Liars : The Perfectionists daha başarılı bir yapım oldu.
PLL’den sevdiğimiz Allison ve Mona karakterlerinin dizide olması diziye çok güzel bir hava kattı hatta çoğu kişinin diziye şans vermesini sağladı diyebilirim. 


Beacon Height kasabası üst düzey üniversitesi ve başarılı sakinleriyle her şeyin mükemmel olması gereken bir yer.
Baskı her şeyin mükemmel olmasını engellemekte hatta mükemmelliyetçilik baskısı bir intihara sonrasında ise bir cinayete sebep oldu.
Aynı PLL’de olduğu gibi Nolan Hotchkiss çevresinde arkadaşmışçasına takılan ama aslında birbiri hakkında pek bir şey bilmeyen çok yakın olmayan 4 kişilik bir grup. ( PLL’de Allison çevresinde arkadaşlardı. Burada tek fark birbirlerini neredeyse tanımıyorlar. PLL’de hepsi arkadaştı.) Onları da bir arada tutan şey sırlarıydı.
Hepsinin ortak noktası onları Nolan’a bağlı kılan sırlardı.
PLL’de ilk başlarda onları hiç rahat bırakmayan bir FBI dan biri vardı. Bu dizide de onun yerini aratmayacak Dana Booker vardı. Öncesinde FBI da iken zaten Ava’nın babasının peşindeydi şuanda ise okullarının güvenlik müdürü olarak pusudaydı. 


Pll’nün ilk sezonları kadar güzel mi sorusuna net bir şey diyemem aslında havası aynı ve çok güzel PLL’ye göndermeler yapıyorlar onu da çok sevdim ve çok sürükleyici izlerken hiç sıkılmadım. Zaten Allison ve Mona’nın olması eskilere götürüyor. PLL severek izlediğim dönemlere döndüm Karakter profillerinde de benzerlikler var.
En belirgin olan Caitlin
karakter profili olara Spencer’e
baskıcı aile, mükemmelliyetçilik, başarısız olma korkusu ve sözlük gibi olmasıyla filan çok benziyor.
Genel olarak sevdiğimi söyleyeceğim.


Dizide en çok sevdiğim Caitlin, Ava ve Dylan’ın çok farklı olmalarına rağmen tek bir amaç için birleşip çok güzel bir dostluk kurmaları.
Aralarındaki soğukluğu kırıp birbirleri için fedakarlık yapabilecek duruma geldiler.
Her karakteri çok sevdim hepsi güzel işlenmişti.
Sonlarda oluşan Zach ve Ava ilişkisi harikaydı.

Yorumlar

Popüler Yazılar

Bir Sonraki Hayatımız | Kitap Yorumu

The Originals | Dizi Yorumu

The Banshees of Inisherin

Kitap Yorumu / Birimiz Yalan Söylüyor